Objecten

De Commanditaire Vennootschap Senioren Woonfonds I C.V. heeft in 2019 de eerste fase succesvol afgerond met de aankoop van het eerste object ‘Landhuis Vogelenzang’.

Met de recente aankoop van ons tweede object, een prachtig Château/Manoir in Normandie, heeft de Stichting tot Behoud van Erfgoederen haar doel en visie verder kunnen concretiseren en daarmee haar footprint kunnen uitbreiden binnen Europa.
Een wens, ook van vele eerste investeerders, is hiermee in vervulling gegaan. Ook dit object is geheel in lijn met de filosofie van het fonds.
Grensoverschrijdend, gericht op de toekomst ten behoeve van luxe senioren huisvesting.

Ook de recente acquisitieprijs ligt ruim onder de taxatiewaarde, waarmee de Senioren Woonfonds I C.V. wederom haar vermogenspositie heeft versterkt.

Er is gebleken dat er grote interesse bestaat voor het concept van de Senioren Woonfonds I C.V. en voor onze intiatieven betreffende luxe senioren huisvesting in stijlvolle monumentale gebouwen in binnen- en buitenland., vooral ook in combinatie met ons Nederlandse bezit.

Zoals in de brochures hieronder aangekondigd, zullen er binnen deze Commanditaire Vennootschap in totaal drie objecten binnen Europa worden aangekocht. De voortgang loopt voorspoedig.

In dit kader zal er nog een derde object in de Senioren Woonfonds I C.V. worden aangekocht.

Binnen ons unieke concept past het alle objecten binnen één dag rij- afstand van elkaar te houden. Dit met oog op een eventueel mogelijk toekomstig combinatie concept ten behoeve van toekomstige herbestemmingen.

Voor de Nederlandse belegger is van belang dat ook de investeringen in het buitenland geborgd blijven door Eerste recht van Hypotheek door een Nederlandse Notaris via de Stichting Hypotheekgarantie Senioren Woonfonds.

Ik ontvang graag meer informatie!

    Bel mij voor meer informatie

     

    Klik hier om de brochure en het Informatie memorandum per post te ontvangen.
    Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.