De Senioren Woonfonds I C.V. opent haar deuren!

 De Commanditaire  Vennootschap Senioren Woonfonds I C.V. heeft de eerste fase succesvol afgerond met de aankoop van Landhuis Vogelenzang. De eerste stappen voor mogelijke herontwikkeling zijn al genomen. Reeds vier maanden na de start van het fonds hebben voldoende beleggers ingeschreven op de eerste emissie van 60 van 200 certificaten waardoor we dit prachtige Rijksmonument konden aankopen in 2019.

Investeringen in dit soort Onroerend Goed zijn degelijk, vooral doordat deze gedekt zijn met het Eerste Hypotheekrecht in de Stichting Hypotheek Garantie Senioren Woonfondszonder tussenkomst van banken.

Inmiddels is ook de tweede emissie een feit met de recente aankoop van het Château/Manoir in Normanië. Ook hiervoor bieden wij onze investeerders dezelfde mogelijkheden voor participeren.

Voor deze tweede emissie zijn nog een beperkt aantal certificaten beschikbaar. We beperken de inschrijfmogelijkheid met een door ons vooraf vastgesteld aantal certificaten. Hiermee garanderen wij de waarde van de hypotheekgarantie.

Mocht u verzekerd willen zijn van de nu nog geldende 7.8% rente dan kunt u zich daarvoor hier nog inschrijven. Bovendien worden bij deelname van minimaal 2 certificaten geen emissiekosten (3%) berekend.

Na een succesvolle eerste informatie dag met en voor onze participanten, zullen wij ook in de toekomst regelmatig bijeenkomsten organiseren. Vanwege de huidige beperkingen die gelden in binnen- en buitenland door het Corona-virus, kunnen ook wij helaas momenteel geen persoonlijke ontmoetingen plannen. Natuurlijk kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken voor nadere informatie en contact. Wij staan ook in deze tijd tot uw dienst.

Inschrijven informatiedag

Mocht u een toekomstige informatiedag bij willen wonen dan kunt u zich daarvoor aanmelden via bijgevoegd inschrijfformulier.

Inschrijven informatiedag

U kunt hieronder aangeven of u uitgenodigd wilt worden wanneer wij weer een informatiedag kunnen organiseren.