Herontwikkeling Landhuis Vogelenzang

De Senioren Woonfonds I C.V. opent haar deuren!

De Commanditaire  Vennootschap Senioren Woonfonds I C.V. heeft de eerste fase succesvol afgerond met de aankoop van Landhuis Vogelenzang. We zijn er trots op en kunnen direct al de eerste stappen op het pad van de herontwikkeling tonen.

Reeds vier maanden na de start van het fonds hebben voldoende beleggers ingeschreven op de eerste emissie van 60 van 200 certificaten waardoor we dit prachtige Rijksmonument nu al hebben kunnen aankopen.

Van vele kanten heeft ons de vraag bereikt van bestaande en potentiële investeerders dat men er naar uitziet eens een informatiedag bij te wonen. Onzerzijds willen wij graag van de gelegenheid gebruik maken onze eerste aankoop aan onze relaties te tonen en nader kennis te maken.

Mocht u van de gelegenheid gebruik willen maken een informatiedag bij te willen wonen dan kunt u zich daarvoor hier inschrijven.

Voor wie daar niet op wil wachten kunnen bijgaande foto’s alvast een indruk geven van zowel het aangekochte landhuis als ook van de eerste herontwikkeling studies.

U kunt zich hier inschrijven mocht u direct willen participeren. Dat kan al vanaf EUR 25.000,- en de rente bedraagt 7.8% per jaar